XRG Simulation GmbH

Kuvaus

XRG Simulation on Hampurilainen yritys, joka tarjoaa ohjelmistoja mallintamisen ja simulaatiohin. Heillä on tuotteita moniin erilaisiin teollisuuden aloihin kuten voimalaitoksiin, lentokoneiden kehitykseen ja autoteollisuuteen. Uuden sisällönhallintajärjestelmän tarkoitus on toimia markkinointityökaluna ja tarjoja informaatiota heidän asiakkailleen.

Brändäys ja design -materiaalit XRG oli toteuttnut valmiiksi yhdessä E D W A R D T O N Y :n kanssa. Meidän työmme oli rakentaa suunnitelman mukainen verkkosivu ja tehdä migraatio entisestä järjestelmästä.

Uuden sivuston rakentaminen oli perus CMS-projekti, jossa on monikielisyyden tuki, responsiivisyys kaikille laitteille, sekä perus hakukoneoptimointi. Rakensimme sivuston käyttäen Paragraphs-moduulia, joka ratkaisee ongelman, että sivuston loppukäyttäjä voi rikkoa sivuston muotoilun (mobiililaitteille) lisätessään sisältöä WYSIWYG-editorin kautta. Käyttäen Paragraphia ja Responsive image -moduulia sivusto osaa aina mukauttaa lisätyn sisällön optimoidusti oikein.

Yhteenveto

Isoin yksittäinen asia sivustolle oli toteuttaa etusivun karuselli, jossa esitellään XRG:n tarjoamat tuotteet ja saada se toimimaan fiksusti kaikilla laitteilla. Kirjoitimme asiasta blogipostin, koska toteutuksen vaativuus tuli yllätyksenä.

Olemme erittäin tyytyväisiä Paragraph-moduulin toimintaan, jota käytämme nyt kaikissa projekteissamme ja josta olemme saanut vain positiivista palautetta sivustojen loppukäyttäjiltä. Moduuli näyttää ratkaisevan "haasteen", että kaikki sisältö lisätään WYSIWYG editorin läpi yhteen tai useampaan tekstikenttään. Investointi kirjoittaa hieman enemmän CSS (tai SASS/LESS) koodia ennen sivuston julkaisua on paljon parempi ratkaisu kuin että loppukäyttäjä taistelee aina kerta lisätessään uutta sisältöä tai että sivuston CSS-koodia joudutaan optimoimaan sivuston julkaisun jälkeen.

Projekti on toteutettu käyttäen Drupalin composer mallia ja Config split -moduulia, jotka yhdessä käytettynä tarjoavat sivuston nopean ja luotettavan jatkokehityksen.

Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.
Stefan Wischhusen, Toimitusjohtaja