Digitaalinen Markkinointi-koneisto

Digital Marketing Maschine

 

"Otimme maailman parhaan CMS:n ja konfiguroimme se Digitaaliseksi Markkinointikoneistoksi."

 

Oletko koskaan miettinyt, miten ihmiset löytävät verkkosivullesi? Internet-näkyvyys on vaikeaa saada ja kilpailu hakukoneiden suosiosta on rajua. Sivustosi kilpailee miljardien muiden kanssa näkyvyydestä, jolloin tee-se-itse generaattori tai valmispaketti-nettisivu ei tule ratkaisemaan ongelmaa. Mitä teet verkkokaupalla tai blogilla, jos potentiaaliset asiakkaat eivät löydä sitä?

Meidän Digitaalinen Markkinointikoneisto (DM) on luotu korostamaan ja antamaan näkyvyyttä verkkosivullesi ja brändillesi.

 

DM on työkalu pienille markkinointi-tiimeille, jotka pääsevät toteuttamaan digitaalista markkinointistrategiaansa helposti ja mahdollisimman nopeasti.

Se on sinun Digitaalinen Markkinointikoneistosi.

 

 

 

Teknologia

Markkinointikoneisto on rakennettu Drupal 8:n päälle, joka on tunnettu sisällönhallintajärjestelmä, jotka käyttävät maailman menestyneimmät organisaatiot kuten Testa, Pfizer, New Yorkin kaupunki, Harvardin yliopisto, The Economist ja miljoonat muut. Nämä organisaatiot myös käyttivät miljoonia rakentamaan heidän sivustonsa, mutta sinun ei tarvitse.

Me aloitamme kaikki projektimme DM:llä, jolloin säästämme aikaa, rahaa ja saamme luotettavan työnkulun.

DM:ään valitsimme kaikki Drupalin parhaat moduulit ja ominaisuudet markkinointi-tiimille. Koska framework on modulaarinen, voimme aktivoida enemmän toiminnallisuutta, kun tiimisi oppii ja kasvaa.

 

 

 

"Miksi jotkut ovat menestyneempiä netissä kuin toiset?"

 

Funktionaalisuus

Tässä muutamia perus-toiminnallisuuksi, joilla aloittaa

 • Hakukoneoptimointi (sinun bisnekseesi!)
 • Live chat
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Helppo sisällön luonti
 • Blogi/Videoblogi
 • Analytiikka
 • Sosiaalisen median integroinnit
 • Metatags
 • PWA (Progressive Web App)
 • ...

Olet valmis

 • Automatisoituun Markkinointiin: Voimme lisätä sen.
 • Verkkokauppa: Lisäämme Commercin.
 • Heatmaps: Integroimme palvelun.
 • Google Tag Manager: Aktivoimme moduulin.
 • Jotain muuta: Siihen on todennäköisesti moduuli. 

 

"Toimiiko digitaalinen markkinointistrategiasi?"

 

Kaikki projektimme ovat aina

 • Responsiivisiä
 • Monikielisiä

 

Markkinointikoneistossa on kyse orgaanisesta markkinoinnista ja käyttää luovia keinoia markkinoida verkkosivustoasi. Se ei sisällä maksullista markkinointia, joka löytää ja aktivoi eri käyttäjiä. DM on alusta, joka mahdollistaa digitaalisen markkinointisuunnitelmasi toteuttamisen vaatimalla minimaalisesti teknisiä taitoja - se jopa opastaa sen käyttäjiä kuinka kirjoittaa hakukone-ystävällistä sisältöä.

 

Katso työnäytteitämme tai pyydä demoa.

 

Paljonko se maksaa?

Budjetti on välillä: 12.000€ - 50.000€

Projektimme kestävät yleensä 3-8 viikkoa.

Onko siinä lisenssimaksuja?

Ei. Drupal on avointa lähdekoodia ja sen vuoksi koko projekti on GPL-lisensioitu.

Miksi valitsisin Markkinointikoneiston?

Se asennetaan sinun markkinointi-tiimin tarpeisiin. Aloitat, mitä tiimisi osaa tehdä ja mikä on järkevintä sinun bisneksellesi.

Jos et tarvitse automatisoitua markkinointia, emme lisää sitä. Jos tiimillä ei ole käytössä tai heillä ei ole aikaa käyttää Salesforcea, ei ole järkeä asentaa sitä.

Voinko jatko-kehittää tuotetta?

Kyllä, se on koko tuotteen idea. Etsimme sinulle moduulin tai palvelun ja lisäämme sen.

Opi ja kasva liiketoimintasi kanssa!

Voinko käyttää Markkinointikoneisto verkkokaupan kanssa?

Kyllä. Lisäämme siinä Commercin. Itse asiassa nämä yhdessä on erittäin tehokas ratkaisu.

Katso työnäytteitämme.

Entä maksullinen webmarkkinointi?

Ei ole ongelma - ja sinun kannattaa käyttää molempia! On olemassa moduuleja Facebook- ja Google kampanjoiden seuraamiseen.

Entä toimittajaloukku?

Olemme nähneet liikaa toimittajaloukku-tilanteita (vendor lock-in), jossa asiakas ei voi vaihtaa IT-järjestelmäänsä. Sivusto kuuluu 100%:sti sinulle ja voit tehdä sillä mitä haluat. Voit aina etsiä toisen Drupal-ammattilaisen, joka pitää huolen sivustosta ja kehittää sitä eteenpäin, jos et enää ole tyytyväinen meihin.

Miksi teillä ei ole virallista Drupal-distribuutiota?

 1. Distribuutiot ovat haastavia ylläpitää. Meillä on parempi keino aloittaa projekti, joka on nopeampi, ilman historian taakkaa tai vanhoja moduuleja. Meillä oli distribuutio, mutta tämä on parempi tapa asiakkaillemme. Distribuutioiden tarkoitus on toimia esittelykeinona tiettyyn tarkoitukseen - se on vain markkinointitermi, joka on kokoelma moduuleja, teemoja ja työkaluja. Sinä tarvitset oman brändisi ja tyylisi, sekä vain markkinointikeinot, joita tiimisi käyttää.
 2. Joskus tarvitsemme tehdä manuaalisia muutoksia asiakkaan tarpeisiin. Esimerkisi tiimillä on käytössä sähköpostimarkkinointiin MailChimp, Amazon SES, Mailjet tai ei mitään.