Tiimi

Tiimissämme on tieto-taitoa toteuttaa laadukas web-projekti alusta loppuun - konseptoinnista designiin ja teknisesti ohjelmoinnista jatkokehitykseen. Ihmiset toimivat pääosin Kuopiossa ja Hampurissa, Saksassa.

Jos tarvitsemme vahvistuksia tai erityisosaamista tietyltä liiketoiminta-alueelta, emme pelkää ottaa yhteyttä loistaviin yhteistyökumppaneihimme.

Pekka Heikkinen
Peki, Front end developer, image
Frontend -kehittäjä

Pekiltä onnistuu UI/UX hommista ja graafikoiden lisäksi kaikki mahdolliset lyhenteet (acronym salads): SASS, LESS, CSS mitä ikinä löytyykään (you name it). Työn ulkopuolella Peki on urheilumies kaikin puolin. Jos hän ei ole tekemässä päivittäistä reeniään, niin hän on todennäköisesti katsomassa koneeltaan jalkapalloa, NFL:ää tai salibandyä.

TYÖSKENTELEE TEHOKKAIMMIN: Ylipäätänsä 9.00 jälkeen - jos ei ole kriittinen tilanne.

MUUTA: Todennäköisesti maailman laihin ihminen, joka juo vähintään litran Coca-colaa päivässä.

Jukka Turunen
Jukka, designer, image
Graafinen suunnittelija

Kuinka päädyttiin graafiseksi suunnittelijaksi: Lapsena Jukka vietti aikaa piirrellen ja tietokoneiden parissa. Hän pelaili usein joko vanhalla 286:lla, C64:llä tai kasibittisellä Nintendolla ja usein pelihahmot toistuivat piirroksissa. Kun hän myöhemmin tajusi, että tietokoneita voisi käyttää piirtämiseen - HEUREKA! Aluksi käytössä olivat tietenkin legendaarisen Windows 3.1:n Paint sekä vähän myöhemmin Powerpointin graafiset työkalut, jonka jälkeen ilmestyi markkinoille Corel Draw ja Photoshop. Tietokonegrafiikka on säilynyt harrastuksena ja nykyään kokopäivätyönä. Koulutuksena tukena on viestintää painottuen verkkomediaan ja graafiseen suunnitteluun, joka poiki toiminimen Point Blank Designin jo ennen valmistumista vuonna 2011.

Työskentelee tehokkaimmin: 12.00 - 0.00, PC & OS X.

Pitää ja tykkää: Hyvät matsit Rocket Leaguessa tai Overwatchissa, musiikin tekeminen, corgit.

Internetistä löydät hänet   

Janis Bullert
Janis, programmer, image
Ohjelmoija

Janis on ohjelmoija, jolta onnistuu ohjelmointi Go:sta PHP:hen - mutta häneltä puuttuu vielä se kuuluisa gradu. Ennen TIP Solutionsia hän opetti ohjelmistokehitystä Hampurin yliopistolla, oli yksi DialogueMaps ohjelmoijista ja toimi laaduvarmistuksessa PARSHIP GmbH:lla.

TYÖSKENTELEE TEHOIMMIN: 00.00-24.00 välillä ja koko ajan Neo-näppäinlayoutilla.

RUOKAVALIO: Yleensä yksi smoothie päivässä ettei kulu energiaa ruansulatukseen.

SOSIAALINEN MEDIA: Ei käytä.

Tipi Koivisto
Tipi CEO image
TJ, Full stack -kehittäjä

Tipin "IT ura" alkoi: Pelaamalla pelejä Atarilla ja Amiga 500+:lla. Lukiossa hän lopetti pelaamisen täysin, koska 16-tuntia Counter-Strikeä päivässä teki hänen äitinsä melkein hulluksi ja hän älysi, että voisi tehdä jotain kehittävämpää tietokoneilla. Hän haki opiskelemaan tietojenkäsittelytieteen maisteri-ohjelmaan Itä-Suomen yliopistoon ja valmistui sieltä ohjelmistotuotannon linjalta. Tällöin hän työskenteli jo java ja sisällytettyjen järjestelmien kehittäjänä yrityksessä, joka valmisti suljettuja kaupallisia ohjelmistoja. Tipi oli käyttänyt Linuxia vuosia, sekä sen mukana tulevia avoimen lähdekoodin ohjelmia. Ollessaan puheenjohtajana Pohjois-Karjalan tietotekniikka yhdistyksessä Tipi innostui tosissaan avoimen lähdekoodin mahdollisuuksista - kuten sisällönhallintajärjestelmistä ja frameworkeistä tai Androidista - jotka ovat parempia ja kustannustehokkaampia kuin samanlaiset kaupalliset lisenssoidut tuotteet. Muutaman vuoden jälkeen työskenneltyään Drupal freelancerinä erilaisissa projekteissa ja yrityksissä hän perusti TIP Solutionsin.

Työskentelee tehokkaimmin: 15.00-19.00 välisenä aikana Xubuntulla. 

Rakastaa: Nörttejä, internettiä, DevOpsia, salibandyä ja urheilua.

Muut intohimot: Foodit ja syöminen, stand up, itsekehitys.

Internetistä hänet löytää